Finansiering

Samarbetspartners och finansiärerna är basen för att vår verksamhet ska fungera och utvecklas

Tidaholms kommun
Tidaholm är också staden där allt en gång i tiden började och där vi har all vår verksamhet. Läs mer om Tidaholms kommun.
www.tidaholm.se

Västra Götalandsregionen
Regionen arbetar – förutom hälso och sjukvård – också för att främja, kultur, tillväxt och en hållbar utveckling i region Västra Götaland. Det arbete görs i samarbete med bland annat organisationer, kommuner, näringsliv runt om i länet. Västra Götalandsregionen bildades som en region 1999.
www.vgregion.se

Hellidens Folkhögskola
Helliden är en folkhögskola och vi arbetar för att ge dig en utbildning anpassad till dina villkor. Vi försöker alltid möta de behov som just du har.Vi är en skola för vuxna och det krävs att du vill ta ansvar för din egen utveckling. Våra elever är en brokig blandning i ålder från 18 till 58+ år. Där finns de som målinriktat jobbar stenhårt på att kvalificera sig till högre studier, de som inte fick en chans i den vanliga skolan, människor som bränt ut sig i arbetslivet och nu är på väg tillbaka, och de som klivit av, tar ett år och provar något de alltid velat och funderar på vad de vill göra sen.